Întrebări frecvente

1. Cum funcționează GoFree ?

Cu ajutorul GoFree vei putea folosi cartela ta SIM chiar dacă iPhone-ul este codat într-o altă rețea, iar acesta se va comporta ca neverlocked. GoFree este o soluție foarte bună în situațiile în care decodarea permanentă pe bază de IMEI nu se poate face sau este foarte scumpă.

2. Faceți și decodare iPhone pe bază de IMEI ?

Da, te putem ajuta cu decodarea permanentă a iPhone-ului tău, pe bază de IMEI. Contactează-ne pentru detalii.

3. Ce garanție am ?

- 14 zile garanție de retur. Dacă nu ești mulțumit de produs, îl returnezi în stare de funcționare și primești banii înapoi.
- 1 AN garanție tehnică și suport telefonic. Adică te asistăm prin telefon cu instalarea și actualizările cipului, iar dacă acesta se va defecta îl vom inlocui gratuit. 

4. GoFree face decodare la iPhone în blacklist ?

Da, vei putea să folosești iPhone-ul în România. Funcționarea în alte țări depinde de operatorul care a trecut IMEI-ul în blacklist.

5. Voi putea să fac update la iOS ?

Da, vei putea să actualizezi software-ul prin Wi-Fi.

6. Cum instalez GoFree ?

Îl instalezi ușor urmând ghidul de aici: instalare

7. Voi putea să schimb cartela sau să resetez iPhone-ul?

În principiu da, după o reconfigurare rapidă a cipului. Totuși, pentru a fi 100% siguri că decodarea se va păstra îți recomandăm să ne adresezi o întrebare înainte.

8. Cum copiez contactele de pe cartela SIM ?

Importarea directă a contactelor de pe cartelă nu este posibilă cu GoFree. Pentru a aduce contactele în noul telefon recomandăm sincronizare cu serviciile de cloud: Yahoo, Gmail, iCloud, etc.

9. Ce sunt codurile ICCID?

E nevoie de un cod ICCID valid în momentul în care dorești să faci o nouă activare (la prima instalare de GoFree, după resetarea iPhone-ului sau dacă schimbi cartela SIM). Pe baza codului ICCID se face practic o "decodare perfectă", iar iPhone-ul se activează ca neverlocked. 


Ai vreo alta întrebare sau nelămurire? Ne găsești aici: Contact