Povestea noastră

Totul a început cu primul iPhone.

De când a apărut primul iPhone și până în prezent am fost veșnic curioși de cum funcționează aceste telefoane smart, ce au înăuntru, cum le putem prelungi durata de viață sau cum le putem adapta mai bine la nevoile personale.

Am fost foarte curioși și de toate inovațiile și îmbunătățirile pe care le-a adus echipa Apple an de an, așa că am fost printre primii posesori ai fiecărei generații de iPhone începând cu iPhone 3G.

Mai mult, din 2013 încoace, am fost prezenți la fiecare lansare iPhone în străinătate. Am stat zeci de ore la coadă ca să îl vedem, să-l analizăm, să ne bucurăm de el, să îl înțelegem înaintea tuturor. Da, atât suntem de pasionați! :)

 

 

A continuat cu tot ce ține de Apple

Indiferent că a fost vorba de iPhone, iPad sau iMac, nu ne-am sfiit să le desfacem - cu strângere de inimă, e drept -, să le analizăm, să înlocuim anumite piese, să le ajustăm bucăți din soft. În alte cuvinte, să le dăm din nou viață. Asta pentru ca noi, sau ai noștri apropiați, să ne putem bucura în continuare de ele.

 

 

Și recent a ajuns la capitolul GoFree

Practic, așa a apărut și GoFree - din dorința de a ne putea bucura în continuare de iPhone-urile noastre, chiar dacă sunt codate într-o altă rețea.

Ca să te poți bucura și tu, îți punem la dispoziție o soluție completă, simplă și elegantă de decodare iPhone pentru orice variantă de iOS, compatibilă cu toate cartelele: prepay, abonament, 3G, 4G, LTE, etc. A sosit momentul ca iPhone-ul tău să fie liber.

E atât de simplu: GoFree trebuie doar introdus în iPhone. Se configurează singur în mod automat, iar în doar câteva secunde te poți bucura din plin de iPhone-ul tău decodat.

Noi suntem tare încântați de sim-ul ăsta de decodare. Cu siguranță vei fi și tu. Vrei mai multe amănunte?

Dacă vrei să îți povestim mai multe despre GoFree, sau dacă ai orice fel de întrebări legate de iPhone-ul tău sau de orice alt produs Apple, dă-ne un semn: CONTACT. Nu ne plictisim niciodată să vorbim despre asta.