Instalare GoFree cu cod ICCID

Acum avem la dispoziție 2 metode de decodare perfectă, adaptate la ultimele actualizări făcute la serverul de activare. Ghidul de mai jos este in curs de actualizare, pentru asistenta suplimentara ne poti scrie pe whatsapp sau apela la 0727 007 190.

Coduri "ICCID Perfect Unlock":
Momentan nu există nici un cod disponibil pentru decodare prin această metodă. Alege metoda "ICCID with ATT IMSI" și un cod de mai jos.

Coduri "ICCID with ATT IMSI"
 (decodează orice rețea înafară de ATT USA):
89014103270421600495
89014103270421600545

E nevoie de un cod ICCID valid în momentul în care dorești să faci o nouă activare (la prima instalare de GoFree, după resetarea iPhone-ului sau dacă schimbi cartela SIM). Pe baza codului ICCID se face practic o "decodare perfectă", iar iPhone-ul se activează ca neverlocked. 

Pași de urmat pentru instalare GoFree cu cod ICCID:

 1. Te asiguri că ai ultima versiune de iOS în Configurări-General-Actualizare software
 2. Introduci cartela împreună cu GoFree în iPhone
 3. Aștepți să apară meniul de configurare GoFree. Dacă nu apare automat intră din ecranul de activare la apel de urgență și apelează *
 4. Alegi metoda de decodare pentru care există cod ICCID disponibil: "ICCID Perfect Unlock" sau "ICCID with ATT IMSI"
 5. Introduci un cod valid de mai sus, în funcție de metoda aleasă 
 6. Faci activare prin WiFi sau Conexiune celulară
 7. Daca ai facut activarea prin metoda "ICCID with ATT IMSI" e posibil sa nu apara semnal. Pentru a rezolva asta, mergi la Configurari-Conexiune celulara-Aplicatii SIM-Select Unlock Mode. Mai departe alegi prima metoda "ICCID Perfect Unlock" si accepti codul afisat, iar iPhone-ul se va conecta la operator.


*poate să dureze până la 30s să apară meniul de configurare GoFree. dacă nu apare, introdu o altă cartelă SIM pentru a face configurările, apoi revino la cartela inițială
**versiunile mai vechi de GoFree au altfel denumită metoda de decodare pe bază de ICCID ("Perfect Unlock via ICCID", "ICCID onlyATTsim" sau "ICCID only USsim")

Dacă ai nevoie de asistență, ne găsești aici: CONTACT 
Dacă dorești să cumperi GoFree pentru uz personal: CUMPĂR ACUM
Dacă ai un service și dorești să oferi GoFree clienților tăi: PACHETE EN-GROSS